perjantai 5. syyskuuta 2008

Kalansaalista

Odoteltuani jo muutaman päivän inspiraation löytyvän itsestään, päätin eilen lopulta vain istua alas, ottaa tarvikkeet esille ja ryhtyä mallailemaan helmiä sopivaan järjestykseen. Yllättävän helposti niistä alkoikin syntyä jotain ja tuloksena oli tällainen kalansaalis. Yhdistelmästä tuli niin herkullisen värinen ja kaulaan kauniisti istuva, että ensimmäistä kertaa voin sanoa olevani työhöni erittäin tyytyväinen.

Korussa on vaijeriin pujoteltuna "dream"-akaatteja, mustia lasihelmiä, mustia pyöreitä kirppislöytöhelmiä (ovatkohan lasia vai kiveä, vaikea sanoa) sekä hopeoituja välihelmiä.

Tässä vielä lähikuva riipusosasta, jonka erittäin sympaattinen kala on jotakin tunnistamatonta kiveä. Samoin noita pyöreitä pieniä riipuskiviä en tunnista.

Olen aika ylpeä erityisesti tästä riipusosasta, sillä toteutin sen ihan uudella tavalla. En uskalla väittää sitä omaksi "keksinnökseni", sillä joku jossain päin maailmaa on näin varmasti joskus korun tehnyt, mutta minä ainakin keksin sen ihan itse uudestaan ilman mallin ottamista keneltäkään.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.