lauantai 28. helmikuuta 2009

Ystävälle

Nyt otan riskin, että tämä tulee nähdyksi jo ennen kuin ehdin antaa sen lahjaksi. Eli Heidi, jos kurkistelet siellä vielä ennen tämän illan synttärijuhlia, niin äkkiä silmät kiinni ja hus pois sieltä ;o)

Ystäväni osti jonkin aikaa sitten minulta tämän sodaliittirannekorun. Menneellä viikolla hänellä siis oli synttärit ja juhlimme niitä tänään. Tein hänelle lahjaksi rannekoruun sopivan kaulakorun, joka onnistui yllättävän mukavasti. Näissä kaksirivisissä kaulakoruissa kun on minulla aina ollut ongelmana se, että kaulassa rivit menevät jotenkin vinksalleen ja koru ei siksi laskeudu kuten pitäisi eikä näytä hyvältä. Tämä kuitenkin toimii oikein hyvin. Koru on lyhyehkö, sillä saajansa on pieni ja siro. Kaksi riviä korukiviä takaavat kuitenkin sen, että se on kuitenkin sopivan näyttävä.


6- ja 8-millisten sodaliittien lisäksi korussa on kirkkaita lasikristalleja sekä Balin hopeisia välihelmiä. Myös salpalukko on Balin hopeaa.


Itse en sinisestä hirveästi pidä enkä omista farkkuja lukuunottamatta juurikaan sinisiä vaatteita, mutta nuo sodaliitit ovat jotenkin tosi hurmaavia kiviä. Niiden pinta on epätasaisessa värityksessään todella elävä.

Nyt lähden valmistautumaan pikkuhiljaa synttärijuhliin, mukavaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

Raunin Helmikorut kirjoitti...

Kauniita, todella kauniita koruja :)

Kyllä vain edelleen kevättää, vaikka lunta on kuinka paljon :)