sunnuntai 9. elokuuta 2009

Kieputellen lomilta

No niin, lomat on lusittu ja kulunut viikko onkin mennyt jo täysillä työn touhussa. Loppulomalla tein vielä joitakin koruja; esittelen niitä, kunhan saan hintoja laskettua ja kuvat Flickriin.

Tässä sen sijaan jotain ihan uudenlaista, jonka parissa ähräsin eilisillan ja tämän aamun. Rannekorun runko on tehty millin hopealangasta ja kieputukset 0.5 mm hienohopealla. Kivinä löytyy tiikerinsilmää, karneolia, vuorikristallia ja pari savukvartsia, lisukkeena hieman hopeaa ja Balinkin hopeaa.

Tämä "harjoituskappale" jää omaan käyttööni, sillä paranneltavaa siitä löytyy runsain mitoin, mutta omassa käytössä menee kyllä vallan hyvin ja ensimmäiseksi tämäntyyppiseksi tuotokseksi olen siihen oikein tyytyväinen. Jälki on kuitenkin niin näyttävää ja ihan erilaista kuin mitä aiemmin olen saanut aikaan, että luultavasti tulen tähän tyyliin tekemään vielä lisääkin koruja.

3 kommenttia:

Rusina kirjoitti...

Upea. Ehkä minäkin joku päivä saan kunnon inspiksen näihin kieputteluihin. Toistaiseksi en ole saanut aikaiseksi mitään kunnollista.

Raunin Helmikorut kirjoitti...

Vau, onpas komea, ja niin juhlallinen koru.

magic kirjoitti...

I feel this is among the so much important information for me. And i am happy studying your article. However want to observation on few normal things, The website style is perfect, the articles is really excellent : D. Excellent activity, cheers


Turkish Evil Eye Beads