sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Liikkuva harrastus

Korujen teko on siitä kätevä harrastus, että materiaalit voi ottaa melko helposti mukaansa reissuille ja puuhailla niiden parissa juuri silloin, kun haluaa hetken omaa aikaa. Tämä tietysti edellyttää, että materiaalivarasto ei ole kasvanut kohtuuttoman suureksi tai että pystyy valitsemaan, mitä ottaa mukaan ja mitä ei. Omat helmeni pakkasin viikonlopuksi kenkälaatikkoon (noh, aika isoon sellaiseen) ja otin mukaan, kun lähdin Varsinais-Suomeen vanhempieni mökille. Mikäs onkaan mukavampaa, kuin istuskella ulkona auringossa ja näpertää siinä samalla vähän jotain uutta. Tällaista siellä sitten syntyi:

Amatsoniittirondelleja, aventuriinisiruja sekä "jade"-riipus.
---


Rodoniittia siruina, ovaalihelminä sekä riipuksena linkitettynä hopeaan.
---

Afrikanturkoosikolikoita ja hopeaa.

Nämä kaikki ovat myytävänä, hinnat ja mitat löytyvät täältä.

Lisäksi lievitin edellisen postauksen nilkkakoruun liittynyttä luopumisen tuskaa tekemällä tavoistani poiketen toisen lähes samanlaisen. Makeanveden helmet korvasin akvamariinihelmillä, jolloin yleisilmeestä tuli hieman hailakampi.


Nyt tarvittaisiin enää takaisin ne hame- ja shortsikelit, jotta tälle olisi käyttöäkin...

1 kommentti:

magic kirjoitti...

I’m typically to blogging and i actually recognize your content. The article has really peaks my interest. I’m going to bookmark your site and preserve checking for brand spanking new information.


Jump Rings