keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Merihenkistä meininkiä

Ystävälläni on syntymäpäivä ensi viikolla. Aiemmin hänen kanssaan oli puhetta, että hän haluaisi tilata hopean- ja turkoosinsävyisen nilkkakorun. Se syntyikin kuin itsestään ja päätin antaa sen lahjaksi, vaikkakin jo hieman etuajassa - koruthan haluavat tulla käytetyiksi mahdollisimman paljon, miksi siis tämänkään yksilön olisi pitänyt joutua odottelemaan varsinaiseen oikeaan päivään asti. Koru oli mieleinen ja se pääsikin hänen jalkaansa heti. Sopii muuten upeasti ruskettuneelle iholle!


Korussa on muinaisketjua 0.8 mm hopealangasta, makeanveden helmiä, apatiitti- ja savukvartsisiruja sekä hurmaava Karen Hill Tribe -meritähtihelmi. Korusta tuli niin mieleinen itsellenikin, että siitä luopuminen jopa kirpaisi hieman. Onneksi avaimet ovat omissa käsissäni ja voin tehdä tähän tyyliin itsellenikin oman korun, kunhan saan täydennystä hopealankavarastooni.

1 kommentti:

magic kirjoitti...

I just like the helpful information you provide to your articles. I’ll bookmark your blog and take a look at again right here frequently. I’m rather sure I’ll learn plenty of new stuff right here! Good luck for the following!

Bronzite Beads