sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Itsen lahjontaa, osa III

Aina ei tarvitse olla mitään erityistä syytä, miksi voisi lahjoa itseään. Päätin tänään ihan vaan mukavan sunnuntain kunniaksi lahjoittaa itselleni korun. Ryhdyin siis sahaamaan hopealenkkejä millin langasta ja tällainen siitä sitten muodostui:

Oili-ketju valmistuu nopeasti ja helposti ja on lisäksi näyttävän näköistä. Liitin ketjuun isoja kolikon muotoisia sekä fasettihiottuja 8-millisiä karneoleja. Karneoliin minulla on voimakas mieltymys, onhan punainen yksi lempiväreistäni. Lisäksi väitetään, että kivi voimistaa itseluottamusta ja rohkeutta sekä kasvattaa fyysistä energiaa. Uskoo ken tahtoo. Karneolin lisäksi korussa on pastillin muotoisia mustia akaatteja. 

Ainoa varastossa oleva koruun sopiva lukko oli tämä Balin kaunotar:

Ja tältä koru näyttää kaulassa, pahoittelen pimeää kuvaa:

Lopputulos ei kuitenkaan ihan vastaa sitä visiota, jota ryhdyin toteuttamaan. Pituus on hieman ongelmallinen, sillä se ei ole lyhyt, mutta ei ihan pitkäkään. Todennäköisesti pidennän korua ja sommittelen samalla kivet uusiksi, kunhan saan postitse täydennystä ehtyneisiin hopeavarastoihini. Katsotaan sitten, millaiseksi koru lopulta muotoutuu. 

Hopeisia kaulakoruja tekisin mielelläni myyntiinkin sillon tällöin, joten juottamisen opiskelu ja leimauslupien hankinta ovat luultavasti edessä lähitulevaisuudessa. Tähän asti olen punninnut kaikki korut tarkkaan, jotta niiden sisältämä hopeamäärä jää alle sallitun 10 gramman rajan, jolloin niitä ei tarvitse leimata. 

Lisäksi lupasin nyt itselleni, että minun täytyy alkaa tehdä enemmän koruja myös itselleni, toimivathan ne osaltaan myös käyntikorttina.

Ei kommentteja: