perjantai 24. huhtikuuta 2009

Korvakoruista

No niin, flunssahan siitä taudinpoikasesta sitten todella kehittyi ja olenkin nyt ollut keskiviikosta asti pääasiassa sängyn pohjalla. Pitkästä aikaa nousi ihan kunnon kuumekin, yleensä mulle ei sellaista tule. Toisaalta se on kai hyvä, sillä tuntuu, että toivun nyt nopeammin kuin sellaisissa taudeissa, joissa kitkutan joskus useitakin viikkoja nuhassa ja köhässä ilman kuumeilua. Teki oikeasti ihan hyvää tämä pakkorauhoittuminen, kun ei kerta kaikkiaan jaksanut tehdä muuta kuin maata, tuijottaa telkkaria ja välillä ehkä vähän lukea.

Tässä joitakin mielestäni parhaiten onnistuneita korviksia, joita markkinoita varten tein. Ihan kaikkia en aio tässä esitellä, niitä oli niin paljon.

Söpöjä kultakivisydämiä hopeaan linkitettynä.

Ja samalla tyylillä akaateista. Voihan ihQ.

Ihanat mustat akaattimöllykät ja hopeiset helmihatut. Nämä ovat muuten aika painavat, kivet ovat halkaisijaltaan 12 mm. Kivasti heijastuu niistä Hanna kuvauspuuhissa...!

Kauniit karneolit, myyty.

Ja vihdoin keksin, mitä tehdä hopeaputkihelmistä. Tähän tyyliin syntyi yhteensä viisi paria korviksia erilaisilla helmillä. Nämä lahjoitettu eteenpäin.

Upeat larvikiittipisarat ja sävyyn sopivat Swarovskit. Nämä taidan poistaa omaan käyttööni.

Valkoista (nämä myyty):

Ja loppuun hieman väri-iloittelua kevään kunniaksi, myyty:

Näissä viimeisissä on muuten itse vääntelemäni koukut. Käytin vääntämiseen ihan vain pyörö- ja lattapihtejä ja sain nopeasti aikaan ihmeen symmetristä jälkeä. Koukuille tulee itse väänneltynä hintaa murto-osa siitä hinnasta, mitä ne ostettuna maksavat, joten oli jo korkea aika opetella tämäkin :o)

Korvakoruja oli ja on siis vielä paljon paljon enemmän, mutta tässä nämä maistiaiset. Loput vielä jäljellä olevat löytyvät verkkokaupasta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania nuo oranssin sävyiset korut.Nam. Kaulakoru ja korvikset..